Bine ai venit, Florentin Matei!
Bine ai venit, Florentin Matei!
FCSB anunta ca a semnat un contract cu Florentin Matei, care a evoluat ultima data pentru Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.
Friday 04 Jan 2019 13:39
Mijlocasul in varsta de 25 de ani, care a fost juniorul echipei noastre si a evoluat chiar in doua partide oficiale din Liga 1, la finalul sezonului 2009-2010, va purta tricoul cu numarul 70.
 
Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!
 
Mai jos puteti citi o declaratie oferita de jucator pentru www.fcsb.ro, dupa semnarea contractului:
 
"Ma bucur pentru ca m-am intors acasa dupa atatia ani. Consider ca este o mare provocare pentru mine si puteti fi siguri ca voi da tot ce am mai bun pentru echipa. Sper sa am evolutii bune si imi doresc foarte mult sa luam campionatul"
 
FLORENTIN MATEI

Florentin Matei este un jucator nascut pe 15 aprilie 1993 la Bolintin-Vale si care a fost considerat unul dintre marile talente ale fotbalului romanesc. A facut junioratul la FCSB, pentru care a evoluat si in doua partide la echipa de seniori, la finalul sezonului 2009-2010. A fost imprumutat, in sezonul 2010-2011, la Unirea Urziceni, dupa care a fost declarat liber de contract. A mai trecut, in cariera, pe la Cesena, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu si Al Ittihad Kalba. Alaturi de Rijeka a devenit campionul Croatiei si castigatorul Cupei Croatiei.
"
""
--> There is no highlighted player.
Nike City Insurance FCSB Netbet Bigotti
This is the only official website of F.C. Steaua and it is registred trademark © F.C. Steaua. All rights reserved. Reprodution in comercial purposes, adapting, distributing or transmitting of one or more parts of this website or the informations which are available on this website, in any purpose or form, is forbidden without written agreement from FC Steaua. To see the terms and conditions of use for this website, click here. To contact us please use the e-mail address contact@steauafc.ro. Using this website is a sign of agreement with the terms of use. If you don't agree with these terms you should exit this website.