Mihai Teja, antrenorul FCSB!
Mihai Teja, antrenorul FCSB!
FCSB anunta ca noul antrenor al echipei noastre este Mihai Teja, care a incetat relatiile contractuale cu fostul sau club pe data de 3 ianuarie.
Thuesday 08 Jan 2019 07:03
Detaliile legate de componenta staff-ului tehnic vor fi oferite chiar de catre tehnicianul in varsta de 40 de ani, intr-o conferinta de presa la care va participa miercuri dimineata, incepand cu 10:45, la Baza Sportiva FCSB. 
 
Clubul nostru ii ureaza sa aiba parte de cat mai multe succese la conducerea echipei!
 
Mihai Teja s-a nascut pe 22 septembrie 1978, in Bucuresti si a fost junior al FCSB, intr-o grupa condusa de regretatul Petre Mihai, care il avea in componenta, printre altii, pe Marian Aliuta. A renuntat prematur la fotbal, insa a ramas in domeniu, absolvind scoala de Preparatori Fizici de la Coverciano. A inceput activitatea la Dinamo, acolo unde a colaborat pentru prima data cu Mircea Rednic, iar in vara lui 2007 a ajuns la FCSB, in staff-ul lui Gheorghe Hagi, ca antrenor secund. A ramas in Ghencea pana in vara lui 2010, avand, in mandatele lui Gheorghe Hagi, Marius Lacatus, Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi sau Mihai Stoichita, rolul de antrenor secund. A reluat colaborarea cu Mircea Rednic, alaturi de care a antrenat Astra, Petrolul sau Standard Liege, precum si cea cu Daniel Isaila, al carui secund a fost la Astra. in octombrie 2013 a devenit principal pentru prima data, la Universitatea Cluj, pe care a pregatit-o aproape un an de zile. A urmat apoi echipa nationala de tineret, pe care a pregatit-o doar un meci, fiind convins sa semneze, la inceputul lui 2015, cu Dinamo, la care a fost antrenor principal doar doua luni. Au urmat noi mandate la Universitatea Cluj si Pandurii Targu-Jiu, o noua colaborare cu Mircea Rednic la Mouscron, in Belgia, pentru ca in vara lui 2018 sa o preia pe Gaz Metan Medias, echipa aflata in insolventa, dar pe care a urcat-o pe loc de play-off pana la finalul anului. Incepand cu luna ianuarie a lui 2019 este antrenorul principal al FCSB.
tags | Mihai Teja
"
""
--> There is no highlighted player.
Nike City Insurance FCSB Netbet Bigotti
This is the only official website of F.C. Steaua and it is registred trademark © F.C. Steaua. All rights reserved. Reprodution in comercial purposes, adapting, distributing or transmitting of one or more parts of this website or the informations which are available on this website, in any purpose or form, is forbidden without written agreement from FC Steaua. To see the terms and conditions of use for this website, click here. To contact us please use the e-mail address contact@steauafc.ro. Using this website is a sign of agreement with the terms of use. If you don't agree with these terms you should exit this website.