Multumim, Adrian Popa!
Multumim, Adrian Popa!
FC Steaua Bucuresti anunta transferul lui Adrian Popa la Reading Football Club, din Anglia.
Friday 27 Jan 2017 22:38
Mijlocasul in varsta de 28 de ani va semna un contract valabil pe trei sezoane si jumatate cu echipa care se lupta pentru promovarea in Premier League, iar in cursul zilei de sambata va efectua vizita medicala.
 
"Popica", jucator care, in cei patru ani si jumatate petrecuti in curtea Stelei, a ridicat deasupra capului 3 titluri de campion, o Cupa a Romaniei, 2 Cupe ale Ligii si o Super Cupa a Romaniei, s-a despartit de colegii sai vineri seara.
 
Clubul nostru ii multumeste pentru contributia extraordinara avuta la cucerirea trofeelor mai sus amintite si ii ureaza sa aiba mult succes la noul sau club!
 
Adrian Popa este un mijlocas lateral nascut pe 24 iulie 1988 la Bucuresti, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Buftea, Gloria Buzau, Universitatea Cluj si Concordia Chiajna, cu ultima reusind sa evite retrogradarea din Liga I sub comanda actualului antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf. De asemenea, in perioada 2008-2010 a facut parte din lotul Politehnicii Timisoara, echipa care l-a imprumutat in primul sezon la CS Buftea si la Gloria Buzau. In tricoul Stelei a obtinut trei titluri de campion, o Cupa a Romaniei, doua Cupe ale Ligii si Super Cupa Romaniei, evoluand, pana in prezent, in 210 de partide in toate competitiile si marcand 24 de goluri. De asemenea, este un jucator important al echipei nationale, cu 21 jocuri si 3 goluri, evoluand pentru "tricolori" la EURO 2016. In plus, a jucat pentru Steaua de 3 ori in grupele UEFA Europa League, ajungand o data pana in optimile competitiei si o data in grupele UEFA Champions League.
tags | Adrian Popa
"
""
--> There is no highlighted player.
Nike City Insurance FCSB Netbet Kia Bigotti
This is the only official website of F.C. Steaua and it is registred trademark © F.C. Steaua. All rights reserved. Reprodution in comercial purposes, adapting, distributing or transmitting of one or more parts of this website or the informations which are available on this website, in any purpose or form, is forbidden without written agreement from FC Steaua. To see the terms and conditions of use for this website, click here. To contact us please use the e-mail address contact@steauafc.ro. Using this website is a sign of agreement with the terms of use. If you don't agree with these terms you should exit this website.