Official partners


Nike offers high quality equipment to top players, improving the sport efficiency thanks to latest technological discoveries its products include. The Nike brand officially entered the Romanian market in 1999, when Elmec Company inaugurated its first official store on Magheru Boulevard. Nowadays, the Nike network consists of 24 stores countrywide.
Elmec Romania is one of the most important players on the sport and fashion market in Romania, owning 53 mono and multi brand stores (24 ones- Nike exclusive stores).


Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurari generale, 100% romaneasca. Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniu, City Insurance pune astazi la dispozitia clientilor o gama completa de asigurari flexibile si performante. Produsele companiei sunt create si adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clientilor actuali si potentiali. Astfel, societatea propune asigurari specifice atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.


Bigotti ofera intreaga gama de articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati, asigurand tinute complete pentru barbatul modern si acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant. Desenate si realizate cu grija, creatiile BIGOTTI ofera un look total, masculin, care se adreseaza barbatului modern, stilat, ce pune accentul pe aparitia sa impecabila. In cadrul brandului BIGOTTI se regasesc trei linii principale care pot fi experimentate in fiecare magazin cat si in magazinul online www.bigotti.ro Colectia BIGOTTI (vestimentatie business, in stil clasic si smart casual) Colectia EGOBIGOTTI (tinute casual) Colectia ARTIGIANI (tinute clasice, adresate consumatorului sofisticat)


Partener Oficial al Clubului Steaua inca din anul 2007, DentalMed Luxury Dental Clinic este cea mai performanta clinica de stomatologie din Romania la nivel tehnologic si al echipei de specialisti. Prin echipa sa medicala si dotarile de top clinica DentalMed acopera intreaga gama de servicii in domeniul medicinei dentare la nivel de excelenta, avand ca varf de lance chirurgia si estetica dentara.


Rio Bucovina este un jucator important pe piata de FMCG din Romania, fiind in topul primilor 3 producatori si distribuitori de apa minerala naturala. Apa minerala naturala Bucovina este apa de zacamant si izvoraste in mod natural din surse situate in zone de tip rezervatie naturala. Apa minerala naturala plata Bucovina are o compozitie chimica echilibrata, cu cea mai mica cantitate de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 grade Celsius) dintre toate apele minerale naturale din Romania. Apa minerala naturala carbogazificata Bucovina are un continutul redus de sodiu, gust placut si echilibrat.


NetBet este locul virtual de intalnire a romanilor pasionati de gaming de orice fel. Varful de lance al acestui vast domeniu este sectiunea de pariuri, iar fotbalul este sportul predilect al celor care vor sa-si imbogateasca experienta de fani cu un plus de angajament, pariind pe echipa preferata. NetBet este asadar locul ideal pentru fanii fotbalului, iar echipa NetBet munceste zi si noapte pentru a-l face cat mai primitor, cu optiuni sporite, bonusuri mari, plati rapide si un excelent serviciu de relatii cu clientii. Pe langa pariuri, universul NetBet mai cuprinde o efervescenta sectiune de poker si un cazino de ultima generatie.
"
""
--> There is no highlighted player.
Nike City Insurance FCSB Netbet Bigotti
This is the only official website of F.C. Steaua and it is registred trademark © F.C. Steaua. All rights reserved. Reprodution in comercial purposes, adapting, distributing or transmitting of one or more parts of this website or the informations which are available on this website, in any purpose or form, is forbidden without written agreement from FC Steaua. To see the terms and conditions of use for this website, click here. To contact us please use the e-mail address contact@steauafc.ro. Using this website is a sign of agreement with the terms of use. If you don't agree with these terms you should exit this website.